Na een periode in het bedrijfsleven, waar ik me richtte op productontwikkeling en innovatie, ben ik teruggegaan naar waar mijn hart ligt, bij het ontwerpen én maken van producten. Tastbaar en puur. Het betekende de start van De Jongens van de Wit, voor meubelen en ander speciaal timmerwerk.

De jongens van de Wit zijn meubelmakers die werken op maat. Wij maken kasten, tafels, stoelen, banken, keukens, scheepstimmerwerk, inbouwkasten, radiator ombouw, Buitenkeukens, lounge banken, kantoor meubelen, interieurbouw, winkelinterieurs, boekenkasten, badkamermeubelen, schuren, tuinbanken, balies, keukenkasten, trappen en ander timmerwerk op maat.
We werken met plaatmateriaal zoals vochtwerend MDF en multiplex al dan niet gefineerd. Ook met massief hout als meranti, beuken, iroko, eiken, teak, grenen en dergelijke.

Bij de Jongens van de Wit is ruime ontwerpervaring aanwezig, wij kunnen u helpen met het vertalen van uw kastidee naar ontwerp.

De meubelmakerij heeft een uitgebreide werkplaats met 4 werkplekken en zijn voorzien van alle denkbare houtbewerkingmachines, waaronder een digitale freesmachine. Hier worden delen op maat vervaardigd en wordt de montage zo veel mogelijk voorbereid.

Menu